Toast:
Lampa wina musującego
Uroczysta kolacja (jedno do wyboru):
1. Kotlet zapiekany z serem i pieczarkami podany z ziemniakami opiekanymi i surówką
2. Filet drobiowy w sosie pieczarkowym podany z kluskami śląskimi i surówką
3. Filet z kurczaka zapiekany z ananasem i żurawiną z ziemniakami i surówką
0,5 l napoju na osobę
0,5 l wody niegazowanej z cytryną
Kawa lub herbata bez ograniczeń (na bocznym stoliku)
Owoce (na bocznym stoliku)
Zimna płyta:
1. Finezyjne kanapki dwa rodzaje – 1 szt. na osobę
2. Koreczki z wędliną
3. Pizzerka z salami i pieczarkami
4. Ser & roll
5. Mini tortille z warzywami
6. Jajka w sosie tatarskim
Paluszki oraz Chipsy
Przekąski na ciepło:
1. Frykasy z kurczaka z tzatzikami godz. 23:00
2. Barszcz z krokietem (z kapustą i pieczarkami lub z mięsem) godz. 01:00
NAUCZYCIELI I OSOBY TOWARZYSZĄCE OBOWIĄZUJE 10% RABAT